Feesten

Vers bereide overwerkmaaltijden

Vergaderen

Welkom bij restaurant 't Parkhuys

Klik hier als u online wilt bestellen

Hét restaurant op Woonboulevard Utrecht

Bij Restaurant ’t Parkhuys op Woonboulevard Utrecht komt u na een dagje heerlijk shoppen. Nabij een compleet winkelaanbod vindt u ons in een mooi groen park met een prachtig uitzicht. Hier parkeert u gratis uw auto en laat u zich verwennen door een allervriendelijkste bediening. Even bijkomen met dagverse gerechten, van een rijkelijk belegd broodje tot een complete avondmaaltijd of gewoon een kop koffie. U bent van harte welkom! 

Onze menukaart houdt rekening met alle smaken, van heerlijke lunchgerechten tot huisgemaakte kipsate en vegetarische gerechten. Ook voor een zakelijke afspraak zit u bij ons goed. Genieten van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs, dát is Restaurant ’t Parkhuys op Woonboulevard Utrecht!

Hét restaurant om even heerlijk bij te komen!   

Gratis parkeren

Direct voor de ingang

Dagverse ingrediënten

En dat proef je

Vriendelijke bediening

Even echt genieten

Het uitzicht

Mooi uitzicht met veel groen

Heerlijk eten in een mooi groen park met een prachtig uitzicht, wat wilt u nog meer? Restaurant ‘t Parkhuys is er voor ieders smaak, heerlijke wraps, hamburgers, Italiaanse bollen tot vers gemixte fruitsmoothies. Kom gerust eens proeven! Restaurant ‘t Parkhuys ligt midden in de drukbezochte Woonboulevard Utrecht, een ideale uitvalsbasis voor shoppers, maar ook voor zakelijke gelegenheden en feesten. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden aan voor diverse gelegenheden, zoals onze betaalbare borrelarrangementen en buffetten. Heeft u iets op de zaak te vieren, of wilt u overwerkmaaltijden voor uw medewerkers? Onze cateringservice bezorgt rijkelijk belegde broodjes, lunchpakketen, overwerkmaaltijden, buffetten en nog veel meer. 

Waarom Restaurant 't Parkhuys? 

  1. Centrale ligging
  2. Groot en zonnig terras
  3. Uitgebreide menukaarten
  4. Groepslunch arrangementen
  5. Catering van broodjes en hapjes
  6. Feestlocatie voor elke gelegenheid
  7. Overwerkmaaltijden bezorgen 

Geweldige medewerkers, sfeervol restaurant. Eten is lekker. De kok is een supervriendelijke vent. Ik ben zelf ook Thaise kok, ik raad deze tent aan.

Pam Kerdpoka

Elke week weer een gevarieerd en geweldig aanbod van zeer uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van eten en drinken.

Rob Reurekas

Wilt u reserveren bij Restaurant ‘t Parkhuys in Utrecht? 

Neem gerust contact op! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke wensen omtrent de gerechten.

Neem contact op Reserveer

Contact

Neem gerust contact op! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke wensen omtrent de gerechten.

Restaurant ‘t Parkhuys
KvK nummer 56745397
www.tparkhuys.nl 

Restaurant ‘t Parkhuys
Vrieslantlaan 7
3526 AA, Utrecht  

E-mail: info@tparkhuys.nl
Tel: 030-2800159
Fax: 030-2800975

Wilt u reserveren bij Restaurant ‘t Parkhuys in Utrecht? 

Neem gerust contact op! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden voor uw persoonlijke wensen omtrent de gerechten.

Neem contact op Reserveer

Cafetaria 't Parkhuys Woonboulevard Utrecht

Bij Cafetaria 't Parkhuys op Woonboulevard Utrecht geniet u van Verse friet en heerlijke snacks! Even bijkomen tussen het winkelen door of een makkelijke maaltijd voordat u naar huis gaat. Winkelen kost energie en wat is er dan lekkerder dan de maag vullen met uw favoriete snack? Met liefde bereiden wij vers heerlijke friet, kroketten, hamburgers, döner kebabs, pizza’s, noem maar op. Uiteraard met alle frisdranken naar keuze en ijsjes. 

U bent van harte welkom om bij ons uw snacks te komen nuttigen. Liever uw bestelling meenemen naar huis? Als u van tevoren uw bestelling online plaatst geldt voor u geen lange wachtrij. 

Heerlijke Verse Friet en snacks na een dagje shoppen!