Heb je als kok altijd willen werken in een lunchroom met werktijden van 11:00 tot 19:00 uur? dan is wellicht onderstaande vacature iets voor jou 

  

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste kok voor onze lunchroom.Het is jouw taak het reilen en zeilen van de keuken op zich te nemen. Je neemt de menukaart voor je rekening, zorgt zelfstandig dat de gerechten worden bereid. Je bedenkt de menu van de week en menu’s voor het samenstellen van catering/ feesten. Kortom een afwisselende functie met ruimte voor ideeën & een eigen inbreng.De menukaart bestaat uit o.a. luxe belegde broodjes, omeletten/uitsmijters, tosti’s, maaltijdsalades, koude hapjes, luxe hamburgers, vers gemaakte soepen en eenvoudige avondmaaltijden.

  

't Parkhuys is een bedrijf met een open, informele cultuur. ‘No-nonsense en praktisch’, zeggen wij. In onze platte organisatie krijgen medewerkers alle ruimte om zich te ontwikkelen. Veel vrijheid, en veel verantwoordelijkheid ook. Daar moet je uiteraard wel mee om kunnen gaan. We verwachten dan ook betrokkenheid en eigen initiatief. 

Wij zijn collegiaal en persoonlijk

Collega’s zijn geïnteresseerd in elkaar; professioneel en vaak ook persoonlijk. Dit maakt 't Parkhuys een fijne plek om te werken. Spreekt deze cultuur jou aan? Kijk dan snel bij de vacatures. Misschien vind ook jij bij 't Parkhuys een buitengewoon uitdagende functie.

 

Heb je op basis van werkervaring, kennis of opleiding ervaring hiermee, mail dan jouw CV en een korte motivatie naar   info@tparkhuys.nl

 

 

SfeerImpressieVB

Menukaarten

Menukaart Restaurant

 

Welkom bij ‘t Parkhuys!

lekker en betaalbaar lunchen!

uitgebreide menukaarten

groepslunch arrangementen

catering (broodjes & hapjes)

overwerkmaaltijden bezorgen

feestlocatie voor elke gelegenheid

borrel arrangementen

centrale ligging

gratis parkeren

groot & zonnig terras

 

U vindt ons op de Woonboulevard Utrecht!