Arrangementen - Restaurant ‘t Parkhuys

Heeft u iets te vieren heeft? Voor privé en zakelijke gelegenheden is ‘t Parkhuys uitermate geschikt. Een bedrijfsfeest, een afscheidsborrel, een verjaardag of een bruiloft? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden aan met een gezellige bar, een grote serre en in de zomer een zonovergoten terras voor maximaal 160 personen. Dineren kan in een groepsgrootte van 30 tot 60 personen, een buffet organiseren wij voor groepen van maximaal 100 personen. Wij hebben voor ieder wat wils, van borrelarrangementen tot barbecue arrangementen tot walking dinners. ‘t Parkhuys is hét restaurant voor feesten in Utrecht!

Onze arrangementen

Afhankelijk van wat u te vieren heeft bieden wij diverse mogelijkheden aan:

Feesten - Borrelarrangementen


Met onze verrassend goedkope borrelarrangementen geniet u al vanaf € 16,50 per persoon 2 uur onbeperkt van hapjes en drankjes. Zo wordt uw borrel echt gezellig! Met mogelijkheden tot uitbreiding en ruimte voor specifieke wensen. Minimaal 10 personen.

Bekijk de arrangementen

Barbecue arrangementen


Onvergetelijk en gezellig zijn onze groepsbarbecues. Geniet van onbeperkt barbecueën op ons gezellige terras vanaf € 14,95 per persoon bij minimaal 25 personen. U mag ook uw persoonlijke barbecue pakket samenstellen.

Bekijk de arrangementen

Buffetten


Al onze buffetten worden met veel zorg bereid met dagverse ingrediënten. Wij hebben standaard buffetten beschikbaar voor € 18,00 per persoon, maar u kunt ook een buffet naar keuze en budget samenstellen, waaronder halal of vegetarisch.

Bekijk de arrangementen

Groepslunch


Een bedrijfslunch om de teamspirit te versterken? Wij bieden een uitgebreide groepslunch aan vanaf € 10,95 per persoon met onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en verse jus d’orange. 

Bekijk de arrangementen

Groepsdiner


Samen tafelen met heerlijke gerechten? Wij hebben voor ieder wat wils! U dineert al voor € 25,50 per persoon met een 

3-gangen keuzemenu. Van tomatensoep tot carpaccio tot huisgemaakte kipsaté. Ook vegetarische en halal gerechten mogelijk.

Bekijk de arrangementen

Walking diner


Mooi arrangement, weer eens wat anders dan een ‘standaard’ diner. Smaakvolle kleine gerechten gepresenteerd op verschillende bordjes. Deze gerechten kunnen zittend of staand worden genuttigd, zodat er een losse en informele sfeer gecreëerd wordt.

Bekijk de arrangementen