Catering voor bedrijven Utrecht

Zoekt u een heerlijke catering voor uw bedrijf in Utrecht? Naast een restaurant zijn wij ook uw bedrijfscateraar. Onze cateringservice richt zich hoofdzakelijk op bedrijven en varieert van kleine borrelhapjes, lunchpaketten tot volledig verzorgde maaltijden. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden aan in ons restaurant of bij u op locatie.  Restaurant ‘t Parkhuys is gevestigd op Woonboulevard Utrecht in Kanaleneiland Zuid. Wij bezorgen binnen een straal van 5 km.

Vers belegde broodjes, borrelhapjes en buffetten

Als bedrijfscateraar in Utrecht bieden wij de volgende uitgebreide mogelijkheden:

Belegde broodjes


Belegde broodjes met dagverse ingrediënten. U kunt uw bestelling uitbreiden met extra's zoals fruit, melk of een krentenbol. Halal of vegetarische is uiterraad ook mogelijk. Populair zijn onze complete Lunchpakketen bestellen (2 broodjes per persoon). Bestel makkelijk online. Wij bezorgen in Utrecht Zuid, Utrecht Zuid West en Nieuwegein Noord.

Bestel online

Buffetten


Onze buffetten worden bereid in eigen keuken met dagverse ingrediënten. Een buffet naar eigen keuze en budget is ook mogelijk, zoals halal of vegetarisch. U bestelt al een compleet buffet voor € 18,00 p.p. Bestel makkelijk online minimaal 1 dag van te voren. Wij bezorgen vanaf 10 personen in Utrecht Zuid, Utrecht Zuid West en Nieuwegein Noord.

Bestel online

Diverse borrelhapjes


Heerlijke koude hapjes en bittergarnituur bezorgd op kantoor inclusief diverse sauzen. Alle koude hapjes worden in eigen keuken bereid met dagverse ingrediënten. Onze borrelhapjes en bittergarnituur zijn perfect voor een vrijdagmiddagborrel op je werk. Bestel makkelijk online. Wij bezorgen in Utrecht Zuid, Zuid West en Nieuwegein Noord.

Bestel online

Vers bereide overwerkmaaltijden

Laat die pizza maar zitten en bestel een gezonde overwerkmaaltijd. 

Ideaal voor late vergaderingen en overwerken. U heeft keuze uit talloze vers bereide maaltijden, 

die worden geleverd met salade en brood. Persoonlijke wensen zijn welkom. 

Bestellen vanaf 3 personen voor 10.00 uur. Bestel makkelijk online. 

Wij bezorgen in Utrecht Zuid, Utrecht Zuid West en Nieuwegein Noord.

Bestel online